top of page
PremiumIsolatie zwart.png

Over Premium Isolatie

Premium Isolatie is op het gebied van spouwmuur en vloerisolatie continu opzoek naar kwalitatief hoogwaardige en innovatieve producten via de beste partners in de markt. Hierdoor is Premium Isolatie in staat bestaande isolatie vraagstukken met nieuwe, mooiere en betere producten in te vullen, dat is het nieuwe isoleren! Premium isolatie ziet met de komst van deze nieuwe producten de mogelijkheden om bestaande isolatie vraagstukken waar eerder geen goed alternatief voor was perfect in te vullen. Wat te denken van naadloos isolatieschuim met alternatieve blaasmiddelen waardoor geen HFK en CFK gassen meer nodig zijn? Spouwmuurisolatie upgrade of herstel zonder omslachtige en dure spouwmuur reiniging? Premium isolatie biedt met de komst van BASF LWP ecoschuim en Enverifoam isolatieschuim voor beide isolatie vraagstukken een uitstekende oplossing. Daarnaast bieden de meer traditionele spouwmuurisolatie producten zoals Knauf Supafil of HR++ EPS in veel gevallen, afhankelijk van het type constructie per woning ook een zeer goede oplossing. Gedegen kennis van de materie, het doen van een correcte inspectie en het invullen met de juiste producten is de basis van het goed invullen van elk isolatie vraagstuk, Premium isolatie is hierin uw partner!

Home: Over

Werkwijze Premium Isolatie

Elke woning is anders en daarom is het efficiënt inzetten van isolatiemaatregelen altijd maatwerk. Wij inventariseren voorafgaand aan een advies gesprek welke isolatie maatregelen voor uw specifieke situatie het meest interessant kunnen zijn. Tijdens een advies gesprek met een van onze isolatie adviseurs kijken wij naar uw specifieke woonsituatie, gezinssamenstelling en wensen m.b.t. woning isolatie om deze perfect op elkaar te laten aansluiten. Benieuwd wat de mogelijkheden voor uw woning zijn? Vraag vrijblijvend een adviesgesprek bij ons aan.

DSC_2377.jpg
DSC_2481.jpg
IMG_5958.jpg

Inventarisatie

Tijdens een adviesgesprek inventariseren wij als eerst de wensen van de klant met betrekking tot het isoleren van de woning. Daarna onderwerpen wij de woning aan een technische inspectie om te kijken welke producten geschikt zijn voor de woning en de wensen van de klant goed invullen.

Advies

Onze adviseur vertaalt de technische bevindingen naar een concreet isolatie advies. Wij lopen dit advies samen met u als klant door om tot de gewenste isolatie oplossingen te komen. Deze oplossingen zet onze adviseur om naar een maatwerk offerte.

Uitvoering

De isolatiewerkzaamheden worden uitgevoerd volgens de wensen van u als klant. De offerte is door de adviseur nauwkeurig omgezet naar een werkopname voor de uitvoering. De isolatiewerkzaamheden worden enkel door vakkundig personeel volgens certificeringsrichtlijn uitgevoerd.

Home: Diensten

Spouwmuurisolatie

Door de steeds meer stijgende energieprijzen zijn veel woningeigenaren opzoek naar manieren om de energiekosten te drukken. De grootste stap die u kunt zetten in het besparen op uw stookkosten en om uw woning aanzienlijk comfortabeler te maken is door het isoleren van uw spouwmuren. Onafhankelijk Isolatie advies wil u hier graag bij helpen. Met de huidige energieprijzen kunt u op jaarbasis al snel honderden euro’s besparen. De tweede generaties HR++ isolatiematerialen maakt isoleren aangenaam, comfortabel en technisch zeer verantwoord.

 

Wij krijgen vaak de vraag van klanten welke product is nu het beste? Slechte producten zijn er tegenwoordig bijna niet meer. Alleen is het ene product wel wel meer geschikt voor de ene woning terwijl andere producten zich beter lenen voor ander type woningen. Doordat wij met diverse uitvoeringspartners werken kunnen wij vrijwel alle mogelijkheden van spouwmuurisolatie aanbieden. Hierdoor zijn wij niet product gestuurd maar kunnen wij kijken welk product het beste is voor uw woning. Op deze manier krijgt u een echt objectief maatwerk advies.

Parels spouwmuur.jpg

HR++ EPS Parels

Hr++ spouwmuurisolatie EPS parels is een hoogwaardige isolerende grijze polystyreen parel. De parels bestaan uit 98% lucht. Doordat men tegenwoordig de parels inblaast met een twee componenten hars ontstaat er een EPS plaat die niet inklinkt of wegzakt zoals  wel het geval was bij de vorige generaties isolatieparels. De parels zijn compleet hydrofoob en hebben geen capillaire werking . Spouwmuurisolatie met de EPS parels is een van de grootste stappen die een woning eigenaar kan maken als het gaat om zowel wooncomfort en energiebesparing.


De parels zij compleet hydrofoob en nemen dus geen water in zich op. Als de buitenmuur nat wordt door regen, zal het vocht niet door de isolatielaag binnendringen naar de binnenmuur. EPS is een ademend product, vocht dicht en dampopen waardoor de muur wel kan blijven ademen. EPS is duurzaam. Het wordt eenmalig uitgevoerd voor de levensduur van de woning met behoud van eigenschappen.

Meer informatie
Knauf.png

Knauf Supafil

Hr++ spouwmuurisolatie van Knauf is een hoogwaardige isolerende witte inblaaswol. De speciale vezelstructuur van de Supafil zorgt ervoor dat er een duurzame isolatiedeken ontstaat die niet inklinkt of wegzakt zoals soms wel het geval was bij de vorige generaties inblaaswol. De wol is compleet hydrofoob en heeft geen capillaire werking . Spouwmuurisolatie met Knauf Supafil is de grootste klap die gemaakt kan worden als het gaat om zowel wooncomfort en energiebesparing.


Supafil is compleet hydrofoob en neemt dus geen water in zich op. Als de buitenmuur nat wordt door regen, zal het vocht niet door de isolatielaag binnendringen naar de binnenmuur. Supafill is een ademend product, vocht dicht en dampopen waardoor de muur wel kan blijven ademen. Supafil is duurzaam. Het wordt eenmalig uitgevoerd voor de levensduur van de woning met behoud van zijn eigenschappen.

Meer informatie
DSC_4732.jpg

Enverifoam

Enverifoam leent zich perfect voor het herstellen van bestaande spouwmuurisolatie. Woning gebouwd tussen 1980 – 1995? dan is de kans groot dat Enverifoam de perfecte oplossing is om uw spouwmuur weer up-to-date te krijgen. Enverifoam wordt aangebracht door kleine gaatjes te boren op de kruising van de voeg. Via deze gaatjes wordt het product in de spouwmuur gegoten. De sterk vullende eigenschap zorgt voor perfecte vulling. Enverifoam schuimt op in de spouwmuur en vult hierdoor ook alle kleine holle ruimtes en zorgt voor een homogene vulling. Het leeg halen van een reeds geïsoleerde spouwmuur is vaak vele malen duurder dan het herstellen van uw spouwmuurisolatie met Enverifoam.

meer informatie over Enverifoam kunt u vinden op de pagina van onze partner Onafhankelijk Isolatie Advies:

https://onafhankelijkisolatieadvies.nl/onafhankelijk-spouwmuurisolatie-advies/enverifoam-spouwmuurisolatie/

Meer informatie
Home: Diensten
WF_edited.jpg

Vloerisolatie BASF LWP Ecoschuim

Doordat veel woningen in Nederland voorzien zijn van een geventileerde kruipruimte en de vloer vaak een slecht of niet geïsoleerd onderdeel van de woning is, klagen veel woning eigenaren over het comfort van de koude vloer. Het isoleren van de ondervloer met het zeer neutrale en milieu vriendelijke BASF LWP Ecoschuim biedt een oplossing voor dit probleem.


Door de BASF LWP Ecoschuim aan de onderkant van de vloer te sprayen ontstaat een naadloos schuim met hoog isolerend vermogen. Terwijl het schuim binnen enkele seconden wordt gevormd, neemt het tegelijkertijd de vorm aan van het te isoleren object en kunnen eventuele koudebruggen worden vermeden. Doordat na het isoleren met Ecoschuim de kruipruimte naadloos afgesloten is van de vloer hebben koude lucht en vocht vanuit de kruipruimte geen invloed meer op de vloer en woonomgeving. Dit zal resulteren in een toename van de oppervlakte temperatuur van de vloer en de woning, een gelijkmatige klimaatbalans in de woning, een droger en gezonder binnenklimaat en hierdoor tot wel 15% minder stookkosten! De besparing op vloeren die voorzien zijn van vloerverwarming kan zelfs oplopen tot 40% doordat een slecht geïsoleerde vloer met vloerverwarming tot wel 70% rendement van het vloer verwarming systeem verliest door slechte isolatie! BASF LWP Ecoschuim is een speciaal ontwikkeld isolatieschuim die dezelfde sterke thermisch isolerende eigenschappen heeft als PUR schuim maar veel neutraler en vriendelijker is. Dit omdat de vluchtige gassen de HFK’s zijn vervangen door de neutrale HFO blaasmiddelen.

Home: Welkom

Nieuws

OnafhankelijkIsolatieAdvieshottubecofoam

Hierbij een interessant artikel van onze partner Onafhankelijk Isolatie Advies over het inzetten van BASF LWP Ecofoam

https://onafhankelijkisolatieadvies.nl/ecofoam/

SEEH Banner.jpg

Onze partner Onafhankelijk Isolatie Advies vertelt u alles over de subsidies die beschikbaar via het RVO.

https://onafhankelijkisolatieadvies.nl/rvo-subsidie-op-woning-isolatie/

Home: Nieuws
Man Working

Vraag hier uw vrijblijvende adviesgesprek aan

Bedankt voor de inzending!

Home: Offerte

Contact

Zomerdijk 9E
7942JE Meppel

Clean Officespace
Home: Contact
bottom of page